Pyöräilijä – näin valitset makuuhuoneeseen luonnonläheiset tapetit

Nautitko pyörän selässä kauniista luonnosta ja henkeäsalpaavista maisemista? Kauniit maisemat saavat jo yksistään monet hyppäämään pyöränsä selkään ja viilettämään pitkin maanteitä tai puistoja luonnosta nauttien.

Tilaa makuuhuoneen tapetit helposti verkossa

Sen lisäksi, että pyöräily tarjoaa erinomaista liikuntaa erityisesti alaraajoille, pyörän selässä on mahdollista päästä nauttimaan myös sellaisista maisemista, jonne ei välttämättä kävellen tai juosten jaksaisi kulkea. Siksi ei ole ihme, että monet pyöräilijät harkitsevat kauniin luonnon ikuistamista myös makuuhuoneensa seinille.

Jos innostus makuuhuoneen ilmeen päivittämiseen on jo herännyt, makuuhuoneen tapetti on tänä päivänä helppo tilata suoraan verkosta, eli erillistä vierailua huonekaluliikkeeseen ei enää tarvita. Vaikka tapetin tilaaminen netistä voi kuulostaa haastavalta, ennen lopullisen päätöksen tekemistä sinulla on mahdollisuus tilata kotiin erilaisia näytekappaleita suosikkitapettien joukosta. Näin et tule turhaan tilanneeksi kotiin sellaista tapettia, joka ei makuuhuoneen seinällä näytäkään aivan niin hyvältä kuin se näytti verkkokaupassa.

Jos olet tapetoimassa makuuhuonetta (tai mitä tahansa muuta huonetta) ensimmäistä kertaa, ennen tapetoinnin aloittamista kannattaa vilkaista myös Kotitapetin omaa Tapettiopasta, josta löydät erinomaisia vinkkejä sekä oikeanlaisen tapetin valintaan että tapetoinnin suorittamiseen omin käsin. Pidä kuitenkin mielessä, että tapetointi on sen verran aikaavievää touhua, ettei siihen kannata ryhtyä aivan heti pitkän ja uuvuttavan pyörälenkin jälkeen!

Uudista makuuhuoneen ilme nopeasti ja edullisesti

Kun tapetoit makuuhuoneen seinät uudella tapetilla, voit uudistaa koko huoneen ilmettä yllättävän huokeaan hintaan. Jos et halua tapetoida kaikkia seiniä, voit kokeilla makuuhuoneeseen tehosteseinää, jossa vain osa huoneesta (yleensä yksi sivu) tapetoidaan hieman rohkeammalla tai enemmän huomiota herättävällä tapetilla. Luontoa rakastavalle pyöräilijälle juuri luonnonläheinen tapetti soveltuukin erinomaisesti makuuhuoneen tehosteseinäksi!