Polkupyöräily kohottaa kuntoa nopeasti

Haluatko pudottaa painoa nopeasti ja helposti? Meillä saattaa olla sinulle ratkaisu.

Moni meistä kärsii nykyään painonsa kanssa. Suomessa yli puolet aikuisista on nykyään ylipainoisia ja tämä on alkanut vaikuttamaan myös ihmisten yleisen terveydentilan heikkenemiseen suuresti. Tämän lisäksi moni haluaa painoa pudottamalla vaikuttaa vartaloonsa myös esteettisesti. Kuitenkin kaikkia eivät nappaa perinteiset ja kalliit salitreenit ja ryhmäliikunta pimeässä salissa VALOTIKUT kourassa, vaan hakusessa saattaa olla arkeen paremmin istuva yleisliikunnan muoto. Tällöin voikin olla hyvä ajatus aloittaa pyöräily.

Pyöräily sopii kaikille ihmisille. Se on paitsi hyvä arkiliikunnan muoto, myös konkreettisesti kätevä tapa päästä paikasta toiseen nopeasti. Miksi maksaisit useita kymppejä kuussa siitä että voit pyöräillä kuntopyörällä hikisellä kuntosalilla, kun pyörällä voit yhtä hyvin suunnata vaikka kouluun, töihin tai lähikauppaan tekemään ruokaostoksia?

Kun vaihdat autoilun pyöräilyyn, saattaa muutos ensin tuntua raskaalta. Pikku hiljaa huomaat kuitenkin jaksavasi pyöräillä entistäkin kovempaa ja entistäkin pitkiä matkoja ja ennen kuin huomaatkaan, pystyt taittamaan kaikki tarvittavat matkat helposti polkupyörällä. Tämä on paitsi ympäristöystävällinen teko, säästää se myös suuren määrän rahaa, kun et enää joudu ostamaan niin paljon polttoainetta autoosi. Tämän lisäksi huomaat myös konkreettiset vaikutukset terveyteesi nopeasti. Sinulta voi pyöräilemisen aloitettuasi jo muutamassa viikossa tippua useita kiloja painoa ja huomaat muutoksen varmasti myös peilikuvassasi. Pyöräilemällä saat hetkessä muutettua vartaloasi hoikemmaksi, kiinteämmäksi ja lihaksikkaammaksi. Et tule katumaan pyöräilyn aloittamista, sillä sillä on monia hyviä vaikutuksia elämääsi niin lyhyellä kuin pitkälläkin tähtäimellä.