Lavakatteet pyörän kuljettamiseen

Innokas autoilija ja pyöräilijä haluaa toisinaan taittaa osan matkasta autolla ja osan pyörällä. Tällainen tilanne voi olla esimerkiksi matkustettaessa pyöräilykilpailuun toiselle paikkakunnalle. Tällöin asianmukaiset lavakatteet, lavekuomut ja -kannet, ovat tarpeen. Niiden avulla pyörä kulkee näppärästi mukana esimerkiksi Navaran lavalla. Jos sinulla on yritys, kannattaa harkita työsuhdepyörien hankkimista. Samalla kannattaa harkita lavakatteiden ja muiden kuljetusvälineiden hankkimista myös yrityksen autoihin. Työsuhdepyörät ovat oivallinen tapa kohottaa työntekijöiden ja samalla koko työyhteisön kuntoa. Moni on sitä mieltä, että työntekijät ovat työyhteisön suurin voimavara, joten heidän hyvinvointiinsa kannattaa panostaa!

Mistä löydän lavakatteet netistä?

Lavakatteet on näppärintä ostaa suoraan netistä. Löydät laadukkaat lavakatteet worksystem.fi-sivustolta. Surffaile suoraan lavakate-osastolle. Löydät tältä osastolta erilaisia lavavarusteita, jotka on jopa mahdollista räätälöidä pickup-autoihin. Lavakate on oivallinen apuväline esimerkiksi tilanteessa, jossa haluat ajaa autolla upean, kaukana sijaitsevan maastoreitin varrelle ja kuljettaa maasto- tai retkipyöräsi autosi lavalla reitin lähtöpaikalle.

Lavakatteiden erityispiirteitä

Kuomu on mahdollista valaa muotoon ja sen saranat valmistetaan teräksestä, joka ei ruostu kovassakaan säässä. Ruostumattomat osat ovat tärkeitä ulkotiloissa käytettävissä liikkuvissa osissa, mikä on huomioitu sivuston lavavarusteissa. Lisäksi varusteiden takalauta on varustettu laadukkaalla keskuslukituksella. Lavatarvikkeiden etuikkuna on mahdollista avata, mikä helpottaa lavojen takalasin puhdistusta. Myös sivuikkunat ovat avattavia. Tyylikkyyttä lisää se, että lavoissa on käytetty tummennettuja ikkunoita ja takalasista löytyy vielä huurteenpoistokin.

Kuomut on mahdollista maalata auton väriseksi, jolloin ajoneuvo näyttää tyylikkäältä, yhtenäiseltä kokonaisuudelta. Kuomun sisäpuolen huopakankainen iskunkestävä päällyste auttaa kuljettamaan pyöräsi ehjänä perille. Lavakate auttaa suojaamaan pyörääsi sään lisäksi myös varkailta, sillä voit lukita autosi katteen.

Tuotteiden selaaminen

Tuotteiden selaaminen on worksystem.fi-sivustolla erityisen helppoa. Voit selata tuotteita valitsemalla autosi merkin ja vuosimallin ja selaamalla tuotteita tuoteryhmien mukaan. Tuoteryhmiä sivustolta löytyy runsaasti ja lavakatteiden lisäksi voitkin ostaa autoosi samalla myös muita tuotteita, kuten kattovarusteita.

Kuinka paljon lavatarvikkeet ja vetolavat maksavat?

Yksinkertaisen mutta laadukkaan lavakuomun voi saada jopa alle 100 eurolla. Tällainen kuomu suojaa pyörääsi ulkona vallitsevilta sääolosuhteilta, kuten tuulelta. Lisäksi se auttaa suojaamaan pyörääsi varkauksien varalta esimerkiksi silloin, kun autosi on parkissa. Myös rolltop-katteen voi tarjouksessa saada alle 100 eurolla.

Lavakaaret ovat hieman hintavampia ja maksavat yleensä useita satoja euroja. Lavakaarenkin saa kuitenkin yleensä alle 1000 eurolla. Lavakaaret on helppo asentaa autoon ja laadukkaan valmistusmateriaalinsa ansiosta ne eivät ruostu kovassakaan säässä. Lavakaaret tehostavat näppärästi myös autosi tyyliä!

Lavakatteet maksavat yleensä noin 150 euron molemmin puolin tarpeistasi riippuen. Alumiinista valmistettu ja lukittava kate auttaa suojaamaan pyörääsi niin tuulelta kuin muiltakin sääilmiöiltä. Samalla se auttaa estämään varkauksia.

Saatat tarvita autoosi myös takalaudan keventimiä tai vetolavoja. Keventimiet auttavat varmistamaan, että takaluukun alas laskeutuminen tapahtuu hallitusti ja pehmeästi. Keventimien tyypillinen hinta liikkuu noin 70–80 euron välillä. Vetolavat ovat ulosvedettäviä vaunuja, jotka auttavat kuljettajaa pääsemään näppärästi käsiksi lavalla oleviin työkaluihin tai muuhun kuormaan. Lava on mahdollista valmistaa mukauttaen ne asiakkaan toiveiden mukaan. Lavat maksavat useita satasia, mutta yleensä lavan saa alle 1000 eurolla. Lava helpottaa tuotteiden kuljettamista kuitenkin niin paljon, että moni autoilija maksaa hinnan mielellään ja kokee lavan hankinnan ehdottomasti rahanarvoiseksi hankinnaksi.