Yrityslainaa työsuhdepyörien hankintaan

Työsuhdepyörälle on toivottu jo vuosien ajan samankaltaista etua kuin työsuhdeautoilla on ollut jo pitkään. Kauan odotettu toive onkin tullut täytäntöön, kun hallitus päätti vuoden 2020 elokuussa työsuhdepolkupyörän verovapaudesta aina 1 200 euroon saakka. Monet ovat ottaneet tämän uutisen avosylin vastaan, sillä kyseessä on täysin uudenlainen laki, sillä tätä aikaisemmin työnantajan kustantamat työntekijöiden polkupyörät ovat olleet täysin veronalaista tuloa.

Työsuhdepyörien hankinta yrityslainalla

On sanomattakin selvää, että työsuhdepyörä tulee pitkällä aikavälillä huomattavasti edullisemmaksi hankinnaksi kuin työsuhdeauto. Sen lisäksi, että pyörän polttoainekulut ovat pyöreä nolla, niiden hinta on autoa huomattavasti edullisempi. Monet työnantajat ovatkin kallistuneet yhä enemmän työsuhdepyörien hankinnan puoleen. Vaikka työsuhdepyörä tulee täysin työntekijän käyttöön, sen hankinnasta vastaa aina työnantaja. Tässä mielessä kyseessä on myös täysin uudenlainen kulu yritykselle.

Työsuhdepyörien hankintaa voi harkita esimerkiksi vakuudettomalla yrityslainalla. Vakuudettoman yrityslainan saamiseksi yrityksen ei tarvitse asettaa lainalle pantiksi vakuuksia tai takaajaa. Tällöin esimerkiksi pienemmän yrittäjän on myös mahdollista hankkia työntekijöilleen työsuhdepyörät, vaikka yritys olisi vasta aluillaan, eikä pankki suostuisi antamaan tässä tilanteessa yritykselle vakuudellista lainaa.

Vakuudettoman yrityslainan hakeminen onnistuu tänä päivänä helposti ja nopeasti suoraan verkossa. Menemällä osoitteeseen https://qred.com/fi/ yrityslainan hakeminen onnistuu käden käänteessä yhdellä lainahakemuksella. Qred yrityslainaa voi hakea kuka tahansa Suomeen rekisteröity toiminimi, avoin yhtiö, kommandiittiyhtiö tai osakeyhtiö. Jokaisen yrityksen tilanne käydään yrityskohtaisesti läpi, jonka pohjalta Qred tekee hakijalle lainatarjouksen.

Itse hakuprosessi on vaivaton ja nopea, sillä lainahakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, eikä maksa mitään. Lainatarjous on mahdollista saada takaisin jopa tunnin sisällä lainahakemuksen jättämisestä sekä sähköpostiin että puhelimeen. Koska vakuudettomaan yrityslainaan ei tarvita vakuuksia, lainarahat on mahdollista maksaa yrityksen tilille jopa saman päivän aikana.

Työsuhdepyörä edistää terveyttä

Työsuhdepyörän eduista on puhuttu paljon. Ensinnäkin työsuhdeauton vaihtaminen työsuhdepyörään tuottaa merkittäviä vaikutuksia luonnon kannalta, sillä pyörän käyttäminen auton sijasta laskee hiilijalanjälkeä. Erityisesti sähköavusteiset pyörät ovat herättäneet suurta kiinnostusta työikäisen väestön keskuudessa, sillä monet eivät välttämättä ole valmiita vaihtamaan mukavaa autoilua tavalliseen pyörään, erityisesti pidemmillä välimatkoilla.

Vaikka uudistus merkitsee myös valtiolle verotulojen menetyksiä, työsuhdepyörän tuomat edut ovat näitä “haittoja” huomattavasti suuremmat. Liikkumattomuus ja liikunnan puute ovatkin olleet yksiä suomalaisen työyhteisön suurimmista vitsauksista, sillä tilastojen mukaan jopa 80 prosenttia kaikista työikäisistä suomalaisista ei liiku terveytensä kannalta tarpeeksi.

Liikkumattomuuden tiedetään johtavan moniin terveydellisiin seuraamuksiin. Tästä syystä työikäisten ihmisten liikunnan lisääminen edistää terveyttä, mikä puolestaan pienentää kansantaloudelle aiheutuneita kuluja esimerkiksi terveydenhuollossa. Lisäksi liikunnan tiedetään parantavan mielialaa, mikä voi omalta osaltaan edistää ihmisten henkistä jaksamista työelämässä sekä laskea sairaslomien määrää.