Polkupyöräily on nyt in

Monet etsivät jatkuvasti tapoja elää ympäristöystävällisemmin. Tämä johtuu siitä, että ihmisillä on nykyään entistä enemmän tietämystä ympäristön tilasta ja he ovat entistä tietoisempia siitä, kuinka joka päivä tekemämme valikoimat vaikuttavat luontoomme. Lisäksi yhä useampi etsiikin jatkuvasti parempia keinoja esimerkiksi paikasta toiseen liikkumiseen. Siinä missä moni on vaihtanut yksityisautoilun täysin julkiseen liikenteeseen, ei tällainen ratkaisu ole mahdollista pienemmissä kaupungeissa, joissa julkinen liikenne on käytännössä olematon. Tällaisissakin kaupungeissa on kuitenkin olemassa paikasta toiseen liikkumiselle varsin kätevä ratkaisu: polkupyöräileminen! Ei muuta kuin parhaat Tamaris kengät jalkaan ja pyörän selkään. Ja sitten menoksi!

Polkupyöräileminen on hauskaa ja kohottaa kuntoa

On monia syitä valita polkupyörä liikennevälineeksi. Polkupyörällä pääsee paikasta toiseen huomattavasti nopeammin kuin kävelemällä, ja lisäksi se käy pitkienkin matkojen taittamiseen. Polkupyörässä on usein tarakka ja lisäksi siihen voi asettaa korin, mikä tekee myös tavaroiden, kuten ostoskassien kantamisesta helpompaa. Tämän lisäksi polkupyörällä ajeleminen on hauskaa ja kohottaa kuntoa kuin varkain. Jos siis vaihdat autolla ajamisen polkupyöräilyyn, huomaat todennäköisesti selkeän eron kunnossasi vain viikoissa.

Polkupyöräily on tällä hetkellä in ja todella trendikästä. Monet sosiaalisen median vaikuttajatkin ovat vaihtaneet autoilun polkupyöräilyyn, ja hehkuttavat uutta elämäntapaansa sosiaalisessa mediassa. Polkupyöräily on paitsi helppo tapa päästä paikasta toiseen, myös äärismmäisen hauskaa. Moni polkupyöräilyyn hurahtanut polkupyöräileekin silloin tällöin ihan vain huvikseen! Kokeile siis sinäkin. Se on helppoa – et tarvitse mitään muuta kuin polkupyörän, kypärän ja vähän seikkailumieltä!